Overnatning

La Rosa Gialla (Barolo)

La Rosa Gialla er et rigtigt hyggeligt familiedrevet sted beliggende i Vergne, 3,5 km fra Barolo. La Rosa Gialla tilbyder 7 rummelige lejligheder, der alle er nyistandsatte og i absolut topklasse.

Samtlige lejligheder har enten en terrasse eller en balkon samt opholdsområde med fladskærms-tv og sovesofa. Der er til lejlighederne desuden fuldt udstyret tekøkken, store badeværelser med brusekabine, håndklædevarmer og hårtørrer.

Udenfor er der massevis af muligheder for, at nyde solen og det gode vejr eller tage en dukkert i den 9 x 4 meter store udendørs pool.

Der tilbydes gratis parkering på selve ejendommen, og du finder en købmand kun 50 m derfra.

Indenfor kort afstand findes muligheder for at spille golf, vandreture i bjergene samt området byder på gode cykelture. Derudover er La Rosa Gialla et perfekt udgangspunkt for vingårdsbesøg og du vil ligeledes finde et stort antal gode spisesteder inden for få km. Den nærmeste større by – Alba – ligger kun 20 minutter derfra.

Marina Rinaldi og hendes familie vil gøre alt for at jeres ophold skal blive en god oplevelse for jer. Har du lyst til en guidet vinsmagning, kokkeskole eller truffeljagt så er Marina kvinde for at arrangere dette. Ligesom Marina gerne hjælper med at aftale besøg, bordbestillinger mv.

Af faciliteter på La Rosa Gialla kan blandt andet nævnes:

  • Udendørs pool
  • Mulighed for at grille
  • Gratis parkering
  • Vaskemaskine mv.
  • Kæledyr tilladt
  • Gratis WI-FI

 

Adresse:

La Rosa Gialla
Via Vergne 2
12060 Barolo

Læs mere og book din overnatning på – La Rosa Gialla

Henrik Koudahl

Jeg er vinfreak med stor interesse for vinene fra Piemonte. På denne blog tager jeg dig med rundt i mit Piemonte. Primært vil fokus på bloggen være vin og mad i Piemonte. Piemonte er meget mere end kulinariske oplevelser, så jeg vil også dele mine oplevelser med de mange seværdigheder som Piemonte byder på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button