Overnatning

La Casa Gialla (Monforte d’Alba)

I gåafstand fra Monforte d’Alba’s mange restauranter og vinbarer og kun et stenkast fra  svømmebadet i Monforte d’Alba finder du La Casa Gialla. La Casa Gialla tilbyder 3 ferielejligheder, som er velegnet til grupper på 2 – 4 personer.

Til samtlige lejligheder hører enten en terrasse eller en balkon. I alle lejlighederne er der fladskærms-tv og sovesofa. Der er til lejlighederne desuden tekøkken, egne badeværelser med brusekabine, håndklædevarmer og hårtørrer.

Udenfor er der gode muligheder for, at nyde solen og det gode vejr. Har du lyst til en dukkert, så ligger svømmebadet i Monforte d’Alba lige på den modsatte side af gaden.

Der tilbydes gratis parkering på selve ejendommen, og du finder en købmand kun 1000 m derfra. Den nærmeste større by – Alba – ligger kun en 20 – 25 minutters kørsel derfra.

Indenfor kort afstand findes muligheder for at spille golf, vandreture i bjergene samt området byder på gode cykelture. Derudover er La Casa Gialla et perfekt udgangspunkt for vingårdsbesøg, ligesom der findes et stort antal gode spisesteder inden for få km.

La Casa Gialla bestyres af Margherita, som lige fra starten får dig til at føle dig velkommen. Margherita er super opmærksom, hjælpsom og altid klar til at hjælpe dig med at gøre din ferie til en god oplevelse.

Af faciliteter på La Casa Gialla kan blandt andet nævnes:

  • Mulighed for at grille
  • Gratis parkering
  • Vaskemaskine mv.
  • Kæledyr tilladt efter aftale
  • Gratis WI-FI

Adresse:

La Casa Gialla
Localita Ginestra 12
12065 Monforte d’Alba

Læs mere og book din overnatning på – La Casa Gialla

Henrik Koudahl

Jeg er vinfreak med stor interesse for vinene fra Piemonte. På denne blog tager jeg dig med rundt i mit Piemonte. Primært vil fokus på bloggen være vin og mad i Piemonte. Piemonte er meget mere end kulinariske oplevelser, så jeg vil også dele mine oplevelser med de mange seværdigheder som Piemonte byder på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button